Om Galleriet


GALLERI 8240

ROLIGHEDSVEJ 45a
8240 RISSKOV
Galleriet er beliggende på strøget i Risskov, med et stort udbud af butikker og lige ved Risskov Kirke.

Her er gratis parkering lige ved galleriet.
SE vores blog med alle udstillinger fra vores start i Marts 2013 og til dato.

Vi har startet et galleri, hvor professionelle kunstnere kan leje sig ind, billedkunst, keramik, skulptur og meget gerne flere kunstarter i samme udstilling.

Vi har ca. 145m2 til udlejning med dejlige lysforhold, og med dagslys ind fra begge sider, suppleret med dagslys lysstofrør i loftet, og med skiltning ud til den gennemgående gade i Risskov.

Udstillingsrummene er gjort klar til udstilling. Vægge og lofter er hvide, lyse trægulve, og alle vægge er monteret med galleriskinner, som gør ophængningen nem.

Her forefindes køkken og toiletter.

Hvis du/ I er interesseret i at leje lokalerne til en flot udstilling, hvor mange passerer forbi hver dag, kan du kontakte galleriet, og evt. blive skrevet op til en periode. Vi vil gerne være behjælpelige med at sammensætte en gruppe. 

Vi passer jeres udstilling de fleste dage, men ser også gerne I selv tager en del af vagterne, alt efter jeres muligheder.

Galleriet er behjælpelig ved ophængning m.m såfremt i ønsker det. Vi sender pressemeddelelse ud til alle gratisoptagelser, samt invitation til vores mailliste, ca. 300 adresser. 

Vi vil gerne vise lokalerne frem, så ring for en aftale.

Pris pr. uge 2700 kr. incl. lys, varme og support, 
som beskrevet. Ved salg er der ingen afgift til galleriet.

Hvis en gruppe på f.eks. 6 lejer sig ind deles lejen, dvs. 450 kr. pr uge til hver kunstner, og ingen afgift af det solgte til galleriet.

Galleriet er et ’non profit projekt’ og har nu været i Risskov i mere end et år. Vi er blevet godt kendt og haft mange fine og velbesøgte udstillinger. Galleriet er et tilbud og hjælp til de 
mange dygtige kunstnere, som ikke lige kan komme ind på et ’rigtigt galleri’, men som har brug for at vise deres kunst til et publikum, og markedsføre sig.


DE BEDSTE HILSNER

HANNE STROYER  mobil: 28732248

INGELISE RIISING mobil: 40681744